21 Nisan 2008 Pazartesi

Murat Altunöz’ün Beklenen Kitabı 'Kırılgan Zamanlar' Çıktı…







Murat ALTUNÖZ


2002 Ocak ayında başladığımız yolculuğumuza 7 yıldır devam ediyoruz. Karalama Dergisi, ülkenin koşullarına göre bazen inişler ve çıkışlar yaşamamıza rağmen her geçen gün dergimizle daha da büyüyoruz.

Karalama Dergisi olarak;
Şair Nevruz Uğur ve Halil İbrahim Yıldız’ın kitaplarından sonra Karalama’nın Kurucusu ve halen Editörü olan Murat Altunöz’ün Kırılgan Zamanlar adlı kitabını yayımladık.
Geçmiş zamanların, kırılmış, yalnız ve hüzünlü dizelerinde bulduk kendimizi,
Her dize de bir direniş, bir sürgün, bir ayrılık ve özlem var.


Murat Altunöz’ün Şiirleri Kırılgan Tarihimizi anlatır.
İncinmiş, geç kalmış haylaz çocukların yürekten söylediği şarkılar gibidir
Mutlaka bir dizede biz varız,
Çünkü Kırılgan Zamanlar
Bizim tarihimizin şiiridir.

Karalama Dergisi haylaz, düşleri çalınmış çocukların özlemlerini kavgalarını ve hüzünlerini yayınlamaya devam edecektir.

Murat Altunöz Kimdir ?

1977 yılında Antakya’da doğdu.
Gazetelerde yazdığı yazılar, çalıştığı sol dergiler ve Devletle bir türlü barışamamaktan dolayı yıllarca, çeşitli dönemlerde tutsaklıklar yaşadı. Sürgüne gitti, sürgün’deyken gazeteciğe başladı. Yerli ve yabancı çok sayıda Ajans,Tv ve Gazetede çalıştı. Halen Hayatını gazetecilik yaparak sürdürmekte.Şiirleri; Türkiye çapında çıkan edebiyat dergilerinde yayınlanmaktır.

Murat Altunöz, Türkiye Edebiyatçılar Derneği, Antakya Aalen Kültür Sanat Derneği, Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Antakya Gazeteciler Cemiyeti üyesi olup evli ve Dicle İdil adında bir kızı vardır.

Karalama Dergisi
------------------------------

Blogun notu: EYLEMSEL YETKE blog yönetimi olarak, Murat ALTUNÖZ'ü KUTLARIZ!

Hiç yorum yok: