11 Haziran 2011 Cumartesi

’Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’na Oy Yer!




Faiz Cebiroğlu
faizce@hotmail.com

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’nu destekliyoruz. Yarın, oyunu düzenin partilerine ( AKP, CHP ve MHP… ) verme! Oyunu, yıllardır direnen Kürt halkına ve onun yasal sözcülüğünü yapan BDP’nin bağımsız adaylarına ver!

Yarın sandığa git ve tarihten silinmek istenen Kürt halkıyla birlikte ol ve oyunu ver!..Unutma, kurtuluş, birlikte olacaktır!

Bu bilinçle, oyunu, BDP’nin öncülüğünde gerçekleştirilen, bağımsız adaylara ver, diyorum.

Unutma, Kürt Ulusal Sorunu çözülmedikçe, Türkiye’de hiçbir sorun da çözülmez!

Unutma, 1965’te Türkiye İşçi Partili ve Bursa doğumlu Behice Boran, Bursa’dan değil, Urfa’dan milletvekili seçilmiştir! Bunun da bir tesadüf olmadığını da unutma!

Yine; Türkiye İşçi Partisi’nin (29 – 31 Ekim 1970) 4. Büyük Kongresi’nde alınan ”Kürt Sorunu ” kararları vesilesyiyle ”bölücülükten” kapandığını unutma!

Yine; 1984’te PKK öncülüğünde gerçekleşen, Eruh ve Şemdinli eylemlerini, Behice Boran: ” Haklı ve meşru eylemler” olarak değerlendirdiğini, unutma!

Unutma, bugün, Türkiye’nin en acil sorunu Kürt sorunun çözümüdür.
Bu bilinçle; TİP, TKP, TKP-İşçinin Sesi, TSİP, TKP-B, THKP-C, THKO, TKP-ML… geleneğinden gelenler ya da bu geleneği destekleyenlere sesleniyorum: Yarın, 12 Haziran 2011, oyunu düzenin partilerine verme!

Yarın, oyunu ’Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku’na o yer!

Unutma, oy kimliktir! Kimliğine ve oyuna sahip çık!

Yarın, 12 Haziran 2011 seçim sandığından Türk, Kürt, Arap, Laz ve tüm Anadolu halkları kazançlı çıksın, diyoruz. İstiyoruz.

12 Haziran 2011 seçimleri, Anadolu’nun aydınlık geleceğinin önemli basamakları olsun!

Bugün Türkiye’nin en acil sorunu Kürt sorunun çözümüdür.

”Boykot” gibi ”sol pasifist” tutum içine girenleri uyarıyor; Anadolu’nun kaderinde önemli bir mevzi olacak olan bu seçimlerde, hep birlikte; Demokratik Toplum Partisi’ ne oylarımızı verelim, diyoruz!..

Notumun sonucu; BDP’nin öncülüğünde gerçekleştirilen, bağımsız adaylara oy ver, veriyoruz. Vereceğiz.

Onurumuza ve geleceğimize sahip çıkamanın yolu buradan geçiyor, diyorum.

Onurumuza ve geleceğimize sahip çıkacağız; Demokratik Toplum Partisi ve bağımsız milletvekili adaylara oylarımızı vereceğiz!

Hiç yorum yok: