22 Nisan 2017 Cumartesi

Ahlaksız Erdoḡan!



Ali Emin İleri

Erdoḡan, Türkiye’nin en ahlaksız yaratıḡıdır. Kendi çıkarları için karısını, çocuklarını satacak kadar düşük bir insandır. Son referandum seçimlerinde Kürdleri, büyük bir ”zan” altında bırakarak, ”Kürtler, bana oy verdi(!)” diyecek kadar, ahlaksız bir tiptir. Mühürsüz, Evet oylarını, Kürt illerindeki sandıklara atarak, ahlaksızlıḡına bir ahlaksız halka daha eklemiştir. Erdoḡan, Ahlaksızdır.

Ahlaksız Erdoḡan ve çetesi, 16 Nisan referandum öncesinde, hazırlık yapmışlar, hilelerle seçimi belirlemişler. Oy verme işi devam ederken, sözümona, Yüksek Seçim Kurulu: ”Mühürsüz oylar da geçerli sayılacak….” diye açıklamada bulunuyor. 2 milyon 500 bin mühürsüz oy. Kürt illerinde toplanıyor; sandıklara, ”mühürsüz EVET oyları” atılıyor. Durum, budur. Ahlaksızlık, olmak ta budur. Manipulasyon budur. Zan budur.

Ortada bir paradoks yoktur. İşgalciler, işgal ettikleri topraklarda “güçlerini” gösteriyorlar. Kürd  evlerini tahrip ettiler. Çoluk, çocuk demeden katlettiler….böylesi ortamda, referandum yapılıyor. Direnen Kürd halkına, Erdoḡan, yine  intikam alıyor, onlar adına ”mühürsüz oy” atıyor… Zan budur. Ahlaksız olmak ta budur.

Erdoḡan ve çetesi, ahlaksızdır.

Erdoḡan ve çetesi, Kürdistan’da yenilecek, biliyor. Bu bilinçe, mühürsüz oylar, Kürd illerinde çıkıyor. Ama korkunun ecele faydası yok, bunu unutmuşa benziyor!..

Tüm referandum gözlemcileri, 16 Nisan referandumu ”kabül” edilemez olarak duyurdu. Ama ahlaksız Erdoḡan ve çetesi, şeriatı ilan etmek için uḡraşıyor.

Ahlaksız Erdoḡan ve çetesi, geç kaldılar.

Bizlerin şeriat mahkemeleri yoktur, ama halk mahkemelerimiz vardır.
Herkes, hakettiḡi cezayı yer!

Evet….Sahte, 16  Nisan refarandumu budur. Ahlaksız Erdoḡan, hileyle, Kürtler,  bana destek verdi diyerek, Kürtleri ”zan” altında bıraktı.

Sonuç: Kürt halkı, Receb denen ahlaksıza HAYIR dedi. Kürtleri zan altıda bırakan ”töhmetçi” Tayyip’e HAYIR dedi.

Mühürsüz oylarla, bizleri kimse kandıramaz!


Erdoḡan ahlaksızdır, biz Kürtler, ahlaksız Erdoḡan’a toptan HAYIR dedik.

Hiç yorum yok: