3 Nisan 2016 Pazar

Mihrac Ural'a ne oldu?





Sevra Kurtuluş

Suriye Mukavemeti ve Liva İskenderun Halk Kurtuluş Cephesi lideri Ali Keyyali ( Mihrac Ural ) 'ye ne oldu? Hâlâ gizemini koruyor. 27 Mart'tan beri kendisinden haber alınamayan Mihrac Ural ile her türlü bağlantılar da kesilmiş bulunmaktadır. Değişik medyalarda ve özellikle Selefi ve Recepçi Türk basınında Mihrac Ural'ın öldurüldüğüne dair sürekli haberler verilmektedir. Mukaveme Cephesinden ise bu haberlere itibar edilmemesi gerektiği yönünde açıklama geldi. Ama Mukaveme Suriye örgütü, ve arkadaşları Mihrac Ural'a ne oldu, nereye kaybuldu? Bilmemesi çok ilginçtir. Acaba Mihrac Ural, Özel Harp Dairesi ile Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından pusu kurulup, Türkiye'ye kaçırılmış olabilir mi? Tüm bu sorular ve gizem sürerken, dün (1 Nisan 2016) Mukaveme Suriye örgütü beş satırlık Arapça bir beyanat verdi:(*)

Suriye Mukavemeti – Liva İskenderun Halk Kurtuluş Cephesi
1 Nisan 2016

Ali öğretmen, Suriye Mukavemeti liderinin şehid edildiyine dair değişik basınlarda haberler yazıldı. Ama Ali Keyyali'nin şehid edildiyine dair hiç bir delil, kanıt göstermemektedirler. Basında çıkan Ali Keyyali (Mihrac Ural) şehid oldu spekülasyonlarına karşı aşağıdaki açıklamayı yapıyoruz:

- 27 Mart 2016'dan şu ana kadar Mukaveme Suriyye lideri Ali Keyyali'den herhangi bir haber alamamaktayız. Onunla olan iletişim kanalları da kapanmış bulunmaktadır.

- Mukaveme Suriyye Cephesi dün olduğu gibi, bugün de Suriye Ordusu ile birlikte, tüm cephelerde selefici ve yeni-Osmanlıcı teröristlere karşı mücadelesini sürdürüyor ve sürdürecektir.

- Mukaveme Suriye Cephesi lideri Ali Keyyali'nin belirttiği gibi, ”Liva İskenderun ezelden beri Suriye topraklarıdır ve Suriye toprakları olarak kalacaktır.”

- Liderimiz Ali Keyyali'nin kaybolmasında yeni-Osmanlıcı diktatör Erdoğan'ın parmağı olduğu kanıtlanırsa, Örgüt olarak buna yönelik cevabımız çok sert olacaktır.

- Ali Keyyali, Suriye Mukavemetidir. Suriye Mukavemeti savaçılarının hepsi Ali Keyyali'dir.

- Suriye diz çökmez!”


Hiç yorum yok: